Gyprocwerken voor wanden en plafonds

Home In 1 BVBA is al jaren actief met gyprocwerken in Koersel en omgeving en is gespecialiseerd in het plaatsen en afwerken van wanden en plafonds. Tevens behoort het isoleren van zolders, platte daken en verlaagde plafonds tot onze werkzaamheden.

Een plafond in gyproc biedt tal van voordelen, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Een gyproc plafond kan op elke gewenste hoogte geplaatst en voorzien worden van inbouwspots, ventilatiekanalen en leidingen.

Scheidsingwanden

Wilt u de kamers herindelen op een snelle en efficiënte manier, dan zijn scheidingswanden in gyproc een echte aanrader. Afhankelijk van het doel en de gewenste sterkte kunnen de wanden geïsoleerd en sterker gemaakt worden door het kader eerst af te slaan met osb-platen.

Wij streven steeds naar een perfecte afwerking zodat het schilderen geen te lastige karwei is. Wij leveren een perfecte afwerking en het nakomen van afgesproken data.

Vraag een gratis offerte aan

Indien u interesse heeft in een gratis vrijblijvende offerte van onze gyprocwerken, dan kunt u Home In 1 BVBA in Koersel contacteren via het contactformulier.